Na het bestellen nemen wij contact met u op voor een mogelijk afhaalmoment aan de Kraggenburgweg 4 | Let op! Enkel op afspraak bezoeken.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Groentedag

Groentedag Kraggenburg is onderdeel van Spelde Agrarische Dienstverlening en Metaal

en staat ingeschreven onder KVK nr. 77535472.

Bedrijf gevestigd aan: Kraggenburgerweg 4 8317 RG Kraggenburg. Dit is geen bezoekadres. Enkel een afhaaladres op afspraak met Groentedag.nl. 

Contactgegevens

Naam: Corné Spelde

Telefoon: 06-23286373 of 0615607350

E-mail: info@groentedag.nl

  • Enkel met bovenstaande contactgegevens zullen wij contact met u opnemen. 

Verkoop, Verzend- en leveringsbeleidleveringstijd

Wij leveren verse producten aan onze klanten via onze webshop groentedag.nl. 

De verse producten kunnen niet geretourneerd worden. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u kiezen voor bezorging of afhalen. Wij streven ernaar de producten binnen maximaal een week persoonlijk bij u thuis te leveren. Wij contacten u altijd voorafgaand via Whatsapp of e-mail over het juiste bezorgmoment. Daarnaast kunt u kiezen voor afhalen. Wij contacteren u via Whatsapp of e-mail over het juiste afhaalmoment. U ontvangt dan tevens het afhaaladres. Dit adres is alleen op afspraak en op onze akkoordgeving te bezoeken.  

Klachten

Bij klachten over de versheid van onze producten zoals bij bijvoorbeeld schimmel, kunt u contact opnemen via bovenstaande contactgegevens. U ontvangt geen geld terug. Wij proberen dan samen met u een passende oplossing te vinden. 

Aansprakelijkheid

Groentedag/Spelde Agrarische Dienstverlening is op geen enkele wijze aansprakelijk voor geleden schade zoals ziekte na het consumeren van onze producten.